De Privacy Consultant
Meesters in het privacyrecht

Wie zijn wij

De Privacy Consultant is een juridisch adviesbureau, dat zich onderscheidt door haar inhoudelijke kennis. Wij hebben niet alleen uitgebreide kennis van het juridische aspect van privacy, maar ook diepgaande kennis van de IT. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u niet alleen op papier aan de wet- en regelgeving voldoet, maar ook in de praktijk. Door samenwerking centraal te stellen zorgen wij voor oplossingen op maat. U krijgt niet alleen advies over bestaande vraagstukken, maar wij denken ook graag met u mee over al uw nieuwe diensten en producten.

Nick Verboom

Nick Verboom is oprichter van De Privacy Consultant. Naast een master privaatrecht, heeft Nick ook een bachelor informatica. Door de brug te slaan tussen het recht en de techniek en zijn jarenlange ervaring als privacy jurist en software ontwikkelaar, weet hij als geen ander waar de risico's voor uw organisatie liggen met betrekking tot informatiebeveiliging.

Nick adviseert organisaties zoals webwinkels en leveranciers van elektronische patiëntendossiers. Door deze ervaring is Nick in staat organisaties bij te staan die vaak complexe softwaresystemenen ontwikkelen en gebruiken.

Neem vrijblijvend contact met ons op