De Privacy Consultant
Meesters in het privacyrecht

Tarieven

Standaard uurtarief

Het standaard uurtarief van De Privacy Consultant bedraagt € 200,- exclusief BTW. Dit uurtarief hanteren wij bij al onze diensten. Naast een uurtarief is ook een vast bedrag per dienst mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Strippenkaart

Indien u verwacht om een groot aantal uren nodig te hebben, kunt u bij ons een strippenkaart afnemen. U bepaalt zelf hoeveel uur u nodig denkt te hebben en betaald deze vooraf.

Servicepakketten

Service Standaard Premium Enterprise
On-call X X X
0-meting X X X
Opstellen overeenkomsten en adviezen   X X
Week-jurist     X
Functionaris gegevensbescherming     X
Type abonnement Per jaar opzegbaar Per kwartaal opzegbaar Per maand opzegbaar
Kosten per maand € 500,- € 1500,- € 4000,-

Prijzen zijn exclusief BTW.

On-call

Wij staan altijd voor u klaar om kleine vragen of opdrachten uit te voeren. Wij houden uw organisatie op de hoogte van alle relevante wijzigingen in wet- en regelgeving. Opdrachten met spoed worden volgens het normale tarief uitgevoerd.

0-meting

Bij het aangaan van het abonnement inventariseren wij uw relevante overeenkomsten en andere documenten die op dat moment beschikbaar zijn. Wij adviseren waar nodig is over eventuele aanpassingen. Hierdoor blijft u op de hoogte van de laatste regels en eisen.

Opstellen overeenkomsten en adviseren

Wij toetsen samen uw nieuwe overeenkomsten en adviseren over uw nieuwe producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van verwerkersovereenkomsten of het adviseren over het gebruik van blockchaintechnologie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

Week-jurist

Grote organisaties hebben vaak te maken met veel verschillende projecten. Hierdoor verwerken zij veel persoonsgegevens op verschillende manieren. Met de week-jurist zorgt u ervoor dat juridische issues direct bij al uw diensten en producten aangepakt worden. Een dag per week is de week-jurist bij u op kantoor om geen risico's over te slaan.

Functionaris gegevensbescherming

Door bij ons een functionaris gegevensbescherming in te huren, heeft u zonder opleidingskosten de juiste kennis in huis.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie