De Privacy Consultant
Meesters in het privacyrecht

Onze werkwijze

Kennismaking

Iedere organisatie heeft zijn eigen manier van werken en behoeftes. Door die van u goed te doorgronden zijn wij in staat om tot de best passende oplossing voor u te komen. Daarom beginnen wij altijd met een kennismakingsgesprek. Dit stelt u ook in de gelegenheid om ons te leren kennen en al uw vragen te stellen.
 

Plan van aanpak

Zodra wij een duidelijk beeld hebben van uw organisatie en haar behoeftes, stellen wij een plan van aanpak op. Op basis hiervan bekijken wij welke informatie wij verder van u nodig hebben en beschrijven wij welke oplossing het beste bij uw organisatie past.
 

Uitbrengen advies en rapportages

Nu uw behoefte duidelijk is, brengen wij een advies uit in de vorm van een uitgebreid en heldere rapportage. Deze rapportages maken wij zoveel mogelijk op grond van bestaande normen en standaarden. Zo houden wij de NOREA standaard aan voor onze privacy audit. Wij zorgen ervoor dat deze rapportages aansluiten op uw behoeftes.
 

Implementatie

Indien wenselijk kunnen wij uw organisatie ook bijstaan bij de implementatie van onze adviezen.
 

Monitoring

Na het geven van ons advies kunnen wij periodiek bij u langskomen om te kijken of alles nog naar wens is. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan.
 

Stel uw vraag

Twijfelt u of uw organisatie persoonsgegevens op een juiste manier verwerkt of heeft u een vraag over privacy? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.